Не будь як Трамп. Леонардо Ді Капріо пожертвує $ 20 млн на боротьбу з глобальним потеплінням

22.09.2017, 16:37

Леонардо Ді Капріо оголосив про те, що виділить $ 20 млн благодійним організаціям по боротьбі з глобальним потеплінням, а також зробив кілька їдких висловлювань на адресу американського президента Дональда Трампа, повідомляє The Independent. Голлівудський актор направить гроші через свій благодійний фонд у 100 різних природоохоронних організацій. Таку заяву він зробив на Конференції з питань клімату в Єльському університеті, штат Коннектикут, США, повідомляє Independent.

Вона проходила серед безлічі подій Нью-Йоркській кліматичного тижня Генеральної Асамблеї ООН. Він сказав, що зустрічався з президентом США, перш ніж той вступив на посаду, щоб запропонувати план по боротьбі зі зміною клімату. «Ми говорили про те, як у Сполучених Штатів є потенціал очолити світ у виробленні екологічно чистої енергії, а також у дослідженнях і розробках у цьому напрямку. Для того, щоб це сталося, нам потрібна тільки політична воля», - прокоментував зустріч актор.

Трамп стверджував, що Паризька хартія є «несправедливою» по відношенню до американського робытника, що працює в металургійному, вугільному та виробничому секторах. Проте, план Ді Капріо зосереджений на «економічному потенціалы «екологічних» робочих місць». Ді Капріо назвав позицію адміністрації Трампа щодо навколишнього середовища «впертим невіглаством». Фонд актора з 2008 року виділив гранти в розмірі $ 80 млн різним організаціям по боротьбі зі зміною клімату по всьому світу.

Читайте АСН в Google News