Захарченко і Сурков стали кумами

21.09.2017, 15:55

Ватажок терористів «ДНР» Олександр Захарченко і помічник президента РФ Владислав Сурков стали кумами. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст і блогер Денис Казанський.

 

«Чув раніше, що Захарченко і Сурков вже встигли поріднитися і стати кумами. Тепер підтвердилося. Сурков хрестив сина Захарченка, який народився два роки тому. Так що поки Сурков займається в Кремлі Донбасом, позиції Захарченка в «ДНР» міцні», - написав блогер.

Він нагадав, що одіозний український політик, спецпредставник України в Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Сході України Віктор Медведчук є кумом Путіна. «Кумівство за мастямм. Всі зав'язані мафіозними узами. Цікаво, як це Сурков не погребував? Він все-таки інтелектуал», - додав Казанський.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Захарченко прибув у Кремль. Причиною візиту стало нібито відвідування ювілейного концерту народного артиста СРСР Йосипа Кобзона. Однак, за іншою інформацією, Москва викликала ватажка бойовиків через занепокоєння в зв'язку з можливим введенням миротворчої місії ООН на Донбас.

Читайте АСН в Google News