Рада встигне ухвалити пенсійну реформу до початку жовтня - депутат

21.09.2017, 10:53

Рада встигне ухвалити пенсійну реформу до початку жовтня. Парламент встигне ухвалити пенсійну реформу до початку жовтня. Про це в кулуарах Верховної Ради України заявив голова фракції БПП Артур Герасимов, передає кореспондент ASN.

"Опозиція навмисне затягує розгляд судової реформи, щоб з 1 жовтня мільйони пенсіонерів не отримали підвищені пенсії. Єдина фракція в парламенті ("Батьківщина". - АСН) постійно наполягає на розгляді правок до законопроекту про внесення змін до кодексів, на мою думку, тільки з однією цією метою. Навіщо вони це роблять, я не розумію", - заявив він. При цьому Герасимов упевнений, що парламент "все одно все встигне".

"Адже для кожного пенсіонера навіть 200-300 грн до пенсії - це дуже важливо", - додав він. У свою чергу голова профільного Комітету з питань ветеранів і пенсіонерів і нардеп "Народного фронту" Людмила Денисова прогнозує, що парламент все-таки встигне ухвалити пенсійну реформу, щоб у жовтні пенсіонери вже отримали підвищені пенсії.

"Думаю, що у нас відповідальна Верховна Рада. І вона ухвалить рішення для 10 мільйонів пенсіонерів, які очікують підвищення пенсій", - сказала вона.

Читайте АСН в Google News