За вбивство депутата від «Свободи» поліція затримала 3 осіб, включно з радикалом Хачатряном

20.09.2017, 13:05

Правоохоронці затримали трьох осіб, серед яких і депутат Миргородської міської ради від Радикальної партії Хачатур Хачатрян. Всіх їх підозрюють у вбивстві депутата від ВО «Свобода» Олега Супруненка, передає «Українська правда».

Як повідомив прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало, була затримана злочинна група, члени якої підозрюються в розбійному нападі та завданні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть Супруненка.

Незважаючи на те, що Тракало не назвав прізвище підозрюваного у вбивстві депутата, джерело в поліції підтвердило, що підозрюють депутата Радикальної партії Хачатура Хачатряна.

«Сьогодні в суді їм буде оголошено підозру за ознаками ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений організованою групою або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) і ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК і буде обрано запобіжний захід», - додав Тракало.

Нагадаємо, вранці голова Радикальної партії Олег Ляшко повідомив, що депутата Миргородської міськради Хачатура Хачатряна затримано за вбивство його колеги-депутата від ВО «Свобода» Олега Супруненка. Супруненко побили 12 липня, 7 серпня він помер, так і не вийшовши з коми. Йому було 29 років.

Читайте АСН в Google News