«Бюджетна ніч» цього року відміняється - Денисенко

18.09.2017, 12:58

Цього року не буде так званої «бюджетної ночі». Про це на брифінгу в ході погоджувальної ради заявив представник Кабміну в парламенті Вадим Денисенко, передає кореспондент ASN.

«Хочу заспокоїти всіх скептиків. Проект бюджету вже оприлюднений на сайті парламенту. Ніхто його відкликати не збирається. Фактично роботу над ним вже розпочато в комітетах... Я думаю, що у нас є всі можливості ухвалити бюджет і в цьому році жодної бюджетної ночі не буде», - заявив він.

Денисенко нагадав, що в проекті бюджету на 2018 рік «вперше закладено зростання на 15% доходів загального фонду бюджету без підвищення податків, а тільки за рахунок зростання економіки», - сказав він.

З його слів, мінімальну зарплату в проекті бюджету 2018 року закладено на рівні 3723 грн, що на 500 грн вище, ніж зараз. І зростання мінімальної зарплати також буде забезпечене за рахунок зростання ВВВ на 3%. Також представник Кабміну прогнозує, що вже в четвер парламент остаточно ухвалить судову реформу і перейде до розгляду пенсійної.

Читайте АСН в Google News