У Конча-Заспі на журналістів "Схем" напали співробітники держохорони

16.09.2017, 14:05

Увечері 15 вересня на знімальну групу програми «Схеми» в Конча-Заспі напали співробітники Управління держохорони України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Михайло Ткач.

«У Конча-Заспі біля одного з ресторанів, де перебував Президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Гройсман, віце-спікер Геращенко і ряд інших політиків, на мене і оператора вчинили напад співробітники Управління державної охорони, які намагалися перешкодити зйомці. Ми знаходилися біля лісу в 5 метрах від дороги, де на нас напали співробітники УДО, які повалили оператора. Нам вдалося вирватися на дорогу, у оператора дуже болить рука, а я поки нічого не відчуваю», - написав Михайло Ткач.

Як повідомила у Facebook автор «Схем» Наталія Седлецька, знімальна група хотіла з'ясувати, чому приватну вечірку в ресторані в Кончі-Заспі обслуговують бюджетники.

«У ресторані під Києвом увечері 15 вересня почався закритий захід. Ми б навіть не звернули на цей захід уваги, якби не величезна кількість адмінресурсу поруч - від співробітників УДО до пожежників. Виявилося, що у однієї дуже високопоставленої особи проходить у цьому ресторані сімейне свято. Співробітники УДО заламали нашого журналіста і повалили на землю оператора. Ми викликали поліцію і пишемо заяву про перешкоджання діяльності ЗМІ», - написала Наталія Седлецька.

Читайте АСН в Google News