Мер Дніпра прирівняв кортеж Саакашвілі до пересувного цирку з мавпочками

14.09.2017, 17:36

Мер Дніпра Борис Філатов видав розпорядження, яким на час візиту в місто екс-президента Грузії і екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі тимчасово призупиняється дія указу про заборону в місті гастролей пересувних цирків з тваринами. Про це градоначальник повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«13 червня минулого року своїм розпорядженням я заборонив у Дніпрі гастролі пересувних цирків з тваринами. На час візиту Михайла Саакашвілі і «Руху нових сил» у ввірене мені земляками місто призупиняю дію вищевказаного розпорядження», - написав Філатов.

Він також попросив поліцію міста забезпечити громадський порядок. Мер розпорядився, щоб «відповідні служби забезпечили дезінфекцію території та гігієну проведення заходу».

«Виділяю додаткових двірників і фахівців комунального підприємства «Зооконтроль», які відловлюють бродячих тварин для стерилізації. Прошу всіх місцевих глядачів не ображати артистів. Від вас провокацій тільки і чекають. Будьте поблажливі до душевнохворих. Нехай цирк залишається цирком», - підкреслив Філатов.

Нагадаємо, з 10 по 12 вересня Саакашвілі перебував у Львові, далі його кортеж попрямував до Чернівців. Зараз кортеж виїхав з Чернівців.

Читайте АСН в Google News