Зловмисник з рушницею в Києві напав на кур'єра з пістолетом

14.09.2017, 10:28

У Києві працівники поліції затримали зловмисника, який вчинив збройний напад на кур'єра. Про це інформує прес-служба поліції міста.

Інцидент стався вчора о 21:30 в Голосіївському районі столиці. До чергової частини поліції надійшло повідомлення, що на прос. Науки на нього напали. На місце інциденту терміново виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілий розповів, що працює кур'єром одного з інтернет-магазинів. Отримавши замовлення на доставку пневматичного пістолета на прос. Науки, він прибув на місце, де до нього вийшов покупець і запропонував пройти в квартиру, щоб оглянути замовлення. Після чого чоловік зайшов у квартиру, забрав коробку і зачинив двері перед кур'єром. Коли потерпілий зажадав повернути товар або розрахуватися за доставку, злочинець вийшов до нього з рушницею і почав погрожувати.

Поліція вирішила провести обшук в приміщенні зловмисника. За час обстеження будинку співробітники поліції вилучили вкрадений товар, мисливську рушницю і патрони до нього. Злочинець був затриманий в квартирі. Це 31-річний киянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Читайте АСН в Google News