Саакашвілі автобусом дістався пункту пропуску «Шегині»

10.09.2017, 19:15

Маршрут колишнього голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі, який хотів сьогодні в'їхати з Польщі в Україну, знову змінився. Тепер він хоче пересісти в автобус і знову спробувати перетнути кордон в пункті пропуску «Краковець», повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Вони сподіваються, що сьогодні я не зможу в'їхати в Україну, що ми будемо сидіти на польській території й у них не буде проблем. Ми проконсультувалися, і мені пропонують разом їхати на автобусі до «Краковця», - заявив Михайло Саакашвілі, перебуваючи на пероні вокзалу в Перемишлі, звідки намагався в'їхати в Україну поїздом «Інтерсіті».

Розповівши журналістам про свої плани, Михайло Саакашвілі сів в автобус, проте поїхав в пункт пропуску «Медика - Шегині». До цього пункту пропуску на польсько-український кордон вже прибули два автобуси, так як опального політика супроводжують нардепи, активісти і журналісти.

Нагадаємо, сьогодні Михайло Саакашвілі сів на поїзд «Інтерсіті» в Перемишлі, який мав відбути до Києва о 14:06. Однак в поїзді було оголошено, що в вагоні перебуває людина без дозволу на в'їзд в Україну, тому поїзд не може слідувати за маршрутом.

Читайте АСН в Google News