Вибух в Києві: ЗМІ публікують фото постраждалої моделі Dior

09.09.2017, 12:06

Важко постраждалу під час вибуху автомобіля у Бессарабського ринку в центрі Києва жінку звати Наталя, жінка працювала моделлю знаменитого бренду Dior. Про це в ефірі каналу «112 Україна» повідомила жінка, яка назвала себе приятелькою постраждалої.

За її словами, Наталя була всесвітньо відомою моделлю та працювала моделлю бренду Dior. Однак жінка відмовилася уточнити прізвище подруги і інші подробиці події, пославшись на сумбурний стан. У соціальних мережах спочатку припустили, що у підірваному автомобілі могла перебувати 32-річна модель Наталя Гоций. Однак сама Наталя Гоций у відповідь на цю інформацію написала, що не має до події жодного відношення, повідомляє gazeta.ru.

При цьому джерела в правоохоронних органах Києва назвали інше ім'я, в автомобілі могла перебувати жінка на ім'я Тетяна Самойлова. Однак офіційно цю інформацію в поліції не підтверджують. Водночас «24 канал», посилаючись на свої джерела, повідомив, що в авто Тимура Махаурі була відома модель Наталія Кошель. Видання опублікувало фотографії цієї моделі.

Читайте АСН в Google News