Гройсман пообіцяв відібрати газорозподільні мережі у Фірташа і Льовочкіна

08.09.2017, 14:06

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що газорозподільні мережі заберуть у олігархів Дмитра Фірташа і Сергія Льовочкіна. Про це він заявив під час години запитань до уряду у Верховній Раді України, передає кореспондент ASN.

"Ми вживаємо всіх можливих заходів спільно з Генеральною прокуратурою. І я думаю, що ми скоро ми вийдемо на фіналізацію рішення. Як ви знаєте, продовжує діяти робоча група. Це юридичне питання, яке треба розмотати", - заявив він.

Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко поставив запитання прем'єру: "Скільки ви будете дозволяти Льовочкіну і Фірташу грабувати народ? Чому газорозподільні мережі служать не українцям, а гроші йдуть у кишені олігархів? Коли ви прикриє цю корупційну контору?".

На що прем'єр запевнив, що Кабмін зробить усе для повернення газорозподільних мереж. "Ми працюємо над тим, щоб диверсифікувати поставки газу в Україну і газорозподільними мережами. Ми закликаємо місцеві органи влади забирати собі, на муніципалітети, газорозподільні мережі. Ми займаємося цим питанням... І мені все одно, які там стоять прізвища! Ми не дамо нікому грабувати Україну і українців", - сказав він.

Читайте АСН в Google News