Осінній сезон протестів відкрито. Рабинович знову привів під НБУ "ошуканих вкладників"

07.09.2017, 11:47

Представники партії "За життя", якою керує народний депутат України Вадим Рабинович, зібралися під Національним банком вимагати звільнення "недовідставленої" Валерії Гонтаревої і її заступника Катерини Рожкової. Всього перед будівлею НБУ присутні близько 1000 осіб. Спікери на мітингу переважно повторюють репліки з промов самого Рабиновича.

Наприклад в ефірі своєї програми на одному з телеканалів він заявив: «Для НАБУ навіть вже є всі необхідні «плівки» (записи розмов), на яких вся країна чує, як Рожкова вимагає у російських банків: «Мені два мільйончики!» або «Мені потрібно п'ять мільйончиків», а потім вимовляє це знамените «вау!», коли їй на рахунок падають гроші... це ж народні грошики». Практично такі ж промови звучать на мітингу.

Він добре організований - звук забезпечує спеціальна техніка, а периметр охороняється не тільки поліцією але і людьми зі "специфічною зовнішністю". Нагадаємо, напередодні Рабинович оголосив, що його партія збирає голоси за відставку парламенту.

Основний контингент серед протестуючих - люди старшого віку - пенсіонери та люди похилого віку. Більшість з них не розуміє суть діяльності Гонтаревої і приводу для мітингу, нарікаючи, "що у них вкрали пенсії".

Читайте АСН в Google News