Тимошенко принесла в Раду законопроект про ринок землі 9-річної давнини

06.09.2017, 17:06

На розгляд Верховної Ради буде внесено проект закону про ринок землі, який був розроблений 9 років тому - в 2008 році. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат від фракції БПП Олексій Мушак.

«Політичний сезон буде гарячим. Назва законопроекту «Про ринок землі» у версії прем'єр-міністра України в 2007-2008 роках Юлії Володимирівни Тимошенко», - написав парламентарій.

Він підкреслив, що «Батьківщина» Юлії Тимошенко виступала за вільний продаж землі ще в 2008 році. Політик вважає, що цей закон досить ліберальний, однак 9 років тому Рада не була готова до цього законопроекту.

«Цей парламент більш готовий до вільного ринку землі. Саме тому разом з колегами реєструю слово в слово законопроект Тимошенко 2008 року. У четвер з трибуни Ради запропоную ініціатору Всеукраїнського референдуму долучитися до співавторів. Хороша ініціатива навіть 9-річної давнини має бути реалізована », - зазначив Мушак.

У свою чергу Тимошенко пообіцяла «змести з посад» президента України Петра Порошенка і прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, якщо в Раді розглядатимуть законопроект про розпродаж сільськогосподарської землі.

«Хочу зараз попередити Петра Порошенка, пана Гройсмана і всіх інших їхніх посіпак у Верховній Раді: якщо ви поставите у Верховній Раді законопроект про розпродаж сільськогосподарської української землі, я беру зараз публічне зобов'язання, що «Батьківщина» підніме народ і змете вас за лічені дні з ваших посад», - заявила Тимошенко.

 

Читайте АСН в Google News