У Швейцарії створений новий шоколад рожевого кольору

07.09.2017, 06:13

Швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut розробив рожевий шоколад, який представлений як четвертий тип шоколаду поряд з гірким, молочним і білим. Про це йдеться в повідомленні компанії, передає Інтерфакс-Україна.

"Новий шоколад володіє насиченим смаком і характерним рожевим відтінком", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, шоколад виготовляють з какао-бобів сорту Ruby без додавання у нього барвників і смакових домішок. Технологію виробництва рожевого шоколаду розробили в науково дослідному центрі компанії в Парижі і Брюсселі.

Останнього разу подібну інновацію представляла компанія Nestle, яка 80 років тому випустила у продаж білий шоколад.

Читайте також: Що потрібно їсти влітку, щоб почуватися на всі 100%. Поради від відомого австрійського дієтолога

Читайте АСН в Google News