Мати полоненого Агеєва просить допомоги у омбудсмена Росії

03.09.2017, 17:45

Мати затриманого в зоні АТО на сході України кадрового російського військовослужбовця Віктора Агеєва Світлана звернулася з проханням про допомогу до уповноваженого з прав людини в РФ Тетяні Москалькової, оскільки її син за два місяці не отримав ніякої адвокатської або консульської підтримки від Росії. Про це повідомляє російська «Новая газета».

«За два місяці з моїм сином так і не зустрівся представник російської консульської служби. Я відправила електронного листа в консульську службу РФ в Харкові, оскільки по телефону мене не з'єднали з консулом, проте до цих пір не отримала відповіді», - пише Світлана Агеєва.

Також Світлана Агеєва просить російського омбудсмена посприяти в отриманні інформації про сина через українських колег і пропонує відвідати Віктора Агеєва в СІЗО Старобільська в Луганській області України.

Нагадаємо, російський єфрейтор Віктор Агєєв потрапив в полон в червні 2017 року Луганській області. Його мама підтвердила, що він є кадровим російським військовослужбовцям, але в Міноборони Росії заперечують, що Віктор Агєєв складається на контрактну службу.

Читайте АСН в Google News