У мене 60 таємних дітей. У Великобританії катастрофічно не вистачає донорів сперми

31.08.2017, 20:15

Для деяких пар, які не здатні завагітніти природним чином, існують альтернативи, такі як ЕКО або банк сперми. Новий документальний фільм телеканалу «Бі-бі-сі» розповідає історії різних донорів, у тому числі чоловіків, які зізнаються, що беруть участь у процесі виключно заради можливості зайнятися сексом без презерватива, повідомляє The Daily Mail.

Один чоловік розповів, що був у захваті від того, що клієнтка виявилася неймовірно привабливою. «Вона просто подзвонила в мої двері і сказала, що потребує моїх послуг. Я не вірив своєму щастю, адже вона була така прекрасна. Ми пішли в спальню, я зробив їй масаж і все було готово. Тепер це мій фірмовий маневр».

Фільм називається «Відчайдушно шукаю сім'я» і один з його героїв щиро радий, що є батьком 60 дітей, існування яких він досі приховує від своєї дружини.

«Зараз у мене вже 59 дітей і ще 7 перебувають в утробі. Моя дружина не знає про це. Дізнатися про те, що у твого чоловіка не 6 позашлюбних дітей, а 60 - це була б справжня катастрофа. Мені доведеться забрати цей секрет із собою в могилу».

Один анонімний донор, який розповів, що «збір зразків» може проходити в найрізноманітніших місцях:

«Іноді це чийсь будинок, іноді це готель. Іноді це залізнична станція, я використовував туалет у пабі, McDonald's, кав'ярні».

Інший сказав, що для нього плюсом є, якщо жінка вибирає природне осіменіння. У Великобританії попит на донорів сперми набагато перевищує пропозицію, багато донорів пропонують свої послуги в групах на Facebook, просячи плату лише за проїзд в медичну клініку.

Читайте АСН в Google News