Буквально нарозхват: Саакашвілі розповів, що кілька країн запропонували йому громадянство

21.08.2017, 13:31

Колишній президент Грузії, екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, заявив, що кілька європейських країн запропонували йому громадянство, але він все одно планує повернутися в Україну. Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Як ви знаєте, я вирішив повертатися 10 вересня в Україну. Багато хто не радить мені цього робити. У мене є пропозиції про громадянство від кількох європейських країн, без діла я тут не залишуся", - заявив Саакавшілі.

Потім політик порівняв дії Порошенка і Путіна щодо до нього.

"До зустрічі на українсько-польському кордоні", - додав він.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі отримав українське громадянство 30 травня 2015 року та одразу був призначений главою Одеської ОДА. Однак 7 листопада 2016 року Саакашвілі заявив про залишення поста глави Одеської облдержадміністрації через те, що втомився від постійного обману і корупції у вищих ешелонах влади. Про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства стало відомо 26 липня, нібито колишній президент Грузії при отриманні громадянства України в документах не вказав про свій заочний арешт у Грузії.

Читайте АСН в Google News