Завтра у п'ятьох областях розпочнеться конкурс на посади в місцевих прокуратурах

04.09.2015, 11:57

Завтра, 5 вересня, у п'яти регіонах розпочнеться перший етап відкритого конкурсного відбору на заміщення вакантних керівних посад у місцевих прокуратурах, які мають запрацювати по всій Україні з середини грудня 2015 року.

Про це під час брифінгу заявив заступник Генерального прокурора Давид Сакварелідзе, передає кореспондент «Аналітичної служби новин».

«Можливість спробувати свої сили було надано як працівникам, так і професійним юристам, які ніколи до цього не працювали в нашій системі. Ми отримали близько 6 тисяч заяв, при цьому 60% з них - саме від зовнішніх кандидатів», - сказав він.

Сакварелідзе повідомив, що тестування розпочнеться 5 вересня у п'яти регіональних центрах, які знаходяться в Дніпропетровську, Києві, Львові, Одесі та Харкові. Крім того, він наголосив, що особлива увага приділялася питанням безпеки роботи системи тестування.

«Контроль за проведенням тестування здійснюватимуть міжнародні та українські спостерігачі, присутність яких забезпечує Консультативна місія Європейського союзу з реформування сектора громадської безпеки України», - додав Сакварелідзе.

Читайте АСН в Google News