У The Economist вибачилися за те, що назвали війну на Донбасі громадянською

17.08.2017, 18:39

Дослідницька організація The Economist Group вибачилася за фразу "громадянська війна на Донбасі". Її застосували в дослідженні найкомфортніших міст світу. До редакції компанії з проханням виправити помилку звернулися представники Посольства України у Великій Британії, повідомляє Європейська правда.

У посольстві нагадали, що в Україні немає війни, а триває військова агресія Кремля, що визнали багато міжнародних організацій. Представник організації The Economist Intelligence Unit, яка  й проводила вищевказане дослідження, у своїй відповіді Посольству України вибачився за використання цієї фрази і запевнив, що це не було обумовлено зовнішніми факторами.

 "Ми змінили термін «громадянська війна» на «конфлікт» для всіх майбутніх завантажень дослідження і майбутніх звітів - ми сподіваємося, це буде виправлено сьогодні, як це необхідно зробити, в нашому офісі в Нью-Йорку. Ми також змінили Donbass на Donbas", - йдеться в листі.

Раніше АСН писала, що журнал The Economist опублікував щорічний рейтинг кращих міст світу, у якому Київ опинився в останній десятці.

Читайте АСН в Google News