Неправославний Кобзон зайшовся прокльонами в бік українців

17.08.2017, 16:59

Російський співак Йосип Кобзон прокляв українців і назвав негідниками представників українського сайту "Миротворець", які, як йому здалося, поглумилися над смертю російської актриси Віри Глаголєвої. Про це він розповів у коментарі російським ЗМІ.

"Мракобіси, негідники, які знущаються над усім, над чим можна познущатися. Над цим знущатися грішно, адже вони православні. Не можна знущатися над пам'яттю", - заявив Кобзон "РІА Новинам".

У своєму коментарі кремлівським пропагандистам "Лайф.ру" Кобзон зізнався, що він неправославний.

"Будь вони прокляті, мракобіси, що втратили розум, честь, совість. Я не православний, але вважаю, що Бог їх покарає. А ми як були патріотами, як любили Росію, так і будемо любити", - заявив співак.

Варто зазначити, що таку бурхливу реакцію російського співака викликав коментар українського сайту "Миротворець", в якому зазначено, що російська актриса, яка померла в середу 16 серпня, була на їхньому сайті як людина, що підтримує агресію РФ в Україні. Однак вони додали, що саме за це Віра Глаголєва була покарана смертельною хворобою (вона померла через онкологічне захворювання).

Читайте АСН в Google News