Нардеп Мельничук розповів свою версію стрілянини на Троєщині

16.08.2017, 18:14

Народний депутат України Сергій Мельничук заявив, що приїхав на Троєщину не для того, щоб встановити в дитячому садку свою приймальню, а щоб запобігти рейдерському захопленню. Також він наполягає на тому, що не стріляв під час конфлікту. Про це йдеться в заяві прес-служби політика, передає УНІАН.

Як розповів нардеп, він приїхав на Троєщину після звернення Українського конгресу інвалідів, який повідомив про рейдерське захоплення школи для дітей-інвалідів. Там його зустріли "люди, які представилися громадськими активістами, а насправді, як виявилося згодом, охоронцями фірми "Донбас".

За словами політика, саме ці люди хотіли виселити дітей. Мельничук викликав поліцію.

"Але "тітушки" з брудною лайкою розбили заднє бічне скло в автомобілі, запустили в салон газ, порізали шини і відкрили стрілянину", - розповів нардеп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що охоронець народного депутата Верховної Ради Сергія Мельничука влаштував стрілянину на Троєщині в Києві. Пізніше свідки заявили, що стріляв сам Мельничук, але в поліції спростовували такі відомості.

16 серпня в Мережі з'явилося відео стрілянини. А прокуратура Київ відкрила кримінальну справу.

Також він розповів про людину, яка супроводжувала його. За словами Мельничука, це представник держохорони, який був змушений діяти відповідно до інструкції і покладених на нього посадових обов'язків.

Читайте АСН в Google News