У Київській області жінку забили молотком за заборону куріння

15.08.2017, 18:16

У Київській області робочий забив молотком свою начальницю за те, що вона заборонила курити в заводському цеху. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП У Київській області.

Поліція зайнялася розслідуванням після того, як мати загиблої звернулася в поліцію через крадіжку речей у будинку жінки. Інцидент стався в селі Хотів Київської області.

Правоохоронці з'ясували, що злочинцем є 29-річний житель Кіровоградської області, який на момент злочину вже перебував у розшуку за крадіжку. Як з'ясувалося, чоловік 10 днів працював вантажником у приватного підприємця в с. Хотів.

"Хлопець обурився на вказівку своєї начальниці не курити в приміщенні, схопив молоток і завдав їй 10 ударів по голові. Бездиханне тіло жінки заховав у цеху, в непрацюючому промисловому холодильнику", - йдеться в повідомленні.

Після цього, зловмисник знищив сліди злочину, взяв автомобіль убитої, поїхав у її квартиру і пограбував її.

Працівники правоохоронних органів звинувачують чоловіка за статтями: ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News