На Брітні Спірс напали під час виступу

11.08.2017, 10:42

Під час виступу Брітні Спірс в середу ввечері в Planet Hollywood в Лас-Вегасі на сцену вибрався невідомий чоловік, імовірно, з пістолетом. Фанатам вдалося зняти інцидент на камери своїх смартфонів, повідомляє The Daily Mail.

Поліцейський департамент Лас-Вегаса пізніше ідентифікував чоловіка, як 37-річного Джессі Уебба, його заарештували в той же вечір. Охоронці попросили Уебба покинути концерт ще до того, як він стрибнув на сцену. Його доставили в ізолятор округу Кларк. Поки додаткової інформації про цей арешт немає. У поліції заявили, що Уебб - професійний сценічний крашер - людина, яка підіймається на сцену до різних артистів під час виступів заради розваги.

З чоловіком швидко впоралася команда безпеки співачки і чоловіки-танцюристи, які були в той момент на сцені.
Брітні швидко повели за сцену, вона була дуже налякана інцидентом. На відео можна почути, як вона запитує свою команду: «Чи всі в порядку? Що відбувається?» Пізніше вона запитала: «У нього є пістолет?» Її команда поки не прокоментувала подію.
 
На сцені в цей момент відбувалося затримання порушника, який зміг пригнути одного з охоронців до землі, але підоспіла підмога не дала йому здійснити ще якісь рухи. Після того, як його скрутили, його прибрали зі сцени.

Читайте АСН в Google News