На Одещині чоловік закопав убитого ним односельця і його велосипед

09.08.2017, 16:15

На Одещині працівники поліції затримали 25-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві 19-річного жителя с. Жеребкове, що зник у кінці липня. Про це передає місцеве видання Думская.

Після опитувань працівники поліції встановили, що останнім зниклого бачили в компанії 25-річного односельчанина. Чоловік нервував при розмові з правоохоронцями, заперечував інформацію свідків, а також придумував собі алібі, що не підтверджувалися.

Для пошуку зниклого був використаний службовий собака, який привів оперативників у лісовий масив за кілометр від селища. На галявині було виявлено пухку землю. У підсумку в ямі було знайдено тіло зниклого зі слідами насильницької смерті. Під тиском його знайомий зізнався, що перед убивством вживав із загиблим спиртні напої в покинутій будівлі. Під час розпивання алкоголю стався конфлікт, в ході якого підозрюваний вихопив ніж і завдав опоненту кілька ударів у живіт і грудну клітку. Після того, як той упав на підлогу, затриманий ударив його сокирою по потилиці. Через кілька днів вночі житель села Жеребкове повернувся на місце злочину, упакував тіло в пакет і закопав у лісі. Також він розібрав велосипед убитого і закопав і його. Ніж і сокиру викинув у ставок.

Читайте АСН в Google News