У Старому місті Риги озброєні люди захопили готель

09.08.2017, 15:55

У Старому місті Риги (Вецриг, Литва) на вул. Грецинієку, 28 в ніч на середу, 9 серпня, в приміщення готелю Hotel Garden Palace увірвалися озброєні люди. Про це передає прес-центр Ризького регіонального управління поліції, інформує Delfi.

«У цьому випадку про пограбування не йдеться. В основі конфлікту лежить цивільно-правовий спір між власником і орендарем готелю. У зв'язку з цим вже розпочато перевірку», - повідомили в управлінні поліції.

Правоохоронці також підтвердили, що отримали виклик на вул. Грецинієку. Поліція забезпечуватиме громадський порядок у готелі.

Під час нападу у гості готелю силою відібрали мобільний телефон і документи, щоб вона викликала поліцію. До правоохоронних органів звернулися власники готелю.

«Hotel Garden Palace належить ТОВ 966 FREECOM. Його єдиному власникові забороняють прохід на територію готелю, робота якого зараз паралізована. У будівлі є озброєні люди. Журналісти NRA відзначають, що зараз закриті кафе Tea&Coffee Garden і бар Secret Garden, які належать готелю», - уточнило місцеве видання.

Читайте АСН в Google News