У Полтаві нациста засудили до 7 років в'язниці після звірячого побиття чоловіка, який зробив йому зауваження

02.08.2017, 18:31

Жовтневий районний суд Полтави засудив до 7 років ув'язнення Євгенія Мірошниченка, який два роки тому побив місцевого жителя після зауваження щодо нацистських жестів і символіки. Про це передає «Полтавщина», з посиланням на реєстр судових рішень.

Через зауваження Мірошниченку 25 липня 2015 року житель Полтави отримав численні травми, серед яких - ЧМТ, забій головного мозку, посттравматичний розрив передньої стінки правого зовнішнього слухового проходу, закритий перелом правої скроневої кістки з переходом на основу черепа, гематоми, перелом щелепи тощо.

За матеріалами справи, після конфлікту потерпілий намагався втекти від нападника, і коли до нього під'їхало авто, той сподівався на допомогу. Але першими бити його почали невідомі, які вийшли з автомобіля. Незабаром його наздогнав і Мірошниченко. Він побив чоловіка ногами і руками по голові, а коли той впав, нацист не менше чотирьох разів ударив свою жертву ногою по голові.

У суді Мірошниченко не визнав своєї провини. Його визнали винним у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ст. 121 ч.1 КК України) і засудили до семи років позбавлення волі.

Читайте АСН в Google News