Поліція Києва затримала австрійця, підозрюваного в розбещенні дітей

01.08.2017, 17:47

У вівторок, 1 серпня, працівники правоохоронних органів у Києві затримали громадянина Австрії, якого підозрюють у розбещенні малолітніх дітей. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції.

Як повідомляється, співробітники карного розшуку та Нацполіціїзатримали 57-річного іноземця, який перебуває в міжнародному розшуку за підозрою в розбещенні малолітніх.

"Встановлено, що в грудні 2016 року 57-річний громадянин Австрії був оголошений у міжнародний розшук за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ст. 206, ст. 207, ст. 212 КК Австрійської Республіки, за фактом вчинення дій сексуального характеру відносно малолітніх. Від компетентних органів Австрійської Республіки була отримана інформація, що розшукуваний з метою уникнення кримінальної відповідальності в грудні 2016 року втік в Україну, де і переховувався до сьогодні", - йдеться в повідомленні.

Поліція зазначила, що чоловіка затримали на території житлового масиву Виноградар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаєві 30 липня помер 46-річний чоловік, якого затримали за підозрою в зґвалтуванні і пограбуванні неповнолітньої дівчинки.

Читайте АСН в Google News