Поліція знайшла злочинця, який напав зі зброєю на АЗС у Київській області

31.07.2017, 16:47

Співробітники правоохоронних органів протягом години затримали чоловіка, який підозрюється у вчиненні збройного нападу з метою пограбування автозаправної станції в Баришівському районі Київської області. Про це повідомляє Національна поліція України.

Інформація про напад невідомої особи на одну з автозаправних станцій смт Баришівка надійшла за спецлінією "102" близько 01:00 понеділка. Одночасно на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал про спрацювання "тривожної кнопки" на АЗС. За вказаною адресою прибули слідчо-оперативна група Баришівського відділення поліції і наряд поліції охорони.

"Встановлено, що невідомий чоловік у стані алкогольного сп'яніння скоїв розбійний напад на автозаправну станцію. Там він розбив вікно каси, вистрілив з травматичної зброї і, погрожуючи вбивством оператору-касиру, почав вимагати у нього гроші. Сприймаючи погрози явними, оператор віддав нападнику 108 грн. Обурений зловмисник намагався самостійно пробратися в кабінку касира і забрати більше коштів, проте в цей час працівник АЗС натиснув кнопку виклику охорони. Після чого чоловік зник з місця вчинення злочину в невідомому напрямі", - йдеться в повідомленні.

Поліція з'ясувала особу злочинця, після чого затримала його на місці. Ним виявився раніше судимий 34-річний житель села Селичівка.

"Речовий доказ - предмет, схожий на пістолет, працівники поліції розшукують, оскільки зловмисник, тікаючи, викинув його в поле", - додали у відомстві.

За фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте АСН в Google News