Бойовики вписали Агеєва у списки полонених "ополченців"

31.07.2017, 15:42

Представники бойовиків внесли у список для обміну заручників затриманого українською стороною в Луганській області російського військовослужбовця Віктора Агеєва, але Київ наполягає, що той є військовим злочинцем, заявила перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в переговорній групі Ірина Геращенко.
"ОРДЛО включили в свої вимоги про звільнення російського "потєряшку", кадрового військового російської армії Агеєва, типу це "ополченець". Тут позиція України однозначна - це військовий злочинець. Ми очікуємо, що влада РФ визнає його присутність в Україні", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі.

Також Геращенко повідомила, що "представники ОРДО" погодилися виключити зі списку полонених на обмін два десятки кримінальних злочинців, які не мають жодного відношення до подій на Донбасі, продовжують вимагати амністії та звільнення "беркутівців", які розстрілювали "Небесну сотню", а також - організаторів терактів в Одесі і Харкові.

Нагадаємо, раніше адвокат полоненого Агеєва заявив, що військові Збройних сил України упіймали російського диверсанта Віктора Агеєва в той момент, коли він перебував у туалеті. Нещодавно полоненому дозволили побачитися з матір'ю.

Читайте АСН в Google News