Саакашвілі оскаржить позбавлення українського громадянства

27.07.2017, 15:16

Захист оскаржить рішення Президента Петра Порошенка про позбавлення українського громадянства грузинського політика Міхеїла Саакашвілі, заявив його адвокат Павло Богомазов, передає УНН. Скарга, за його словами, буде подана до Адміністративного суду, проте зараз захисту треба отримати документ про позбавлення в паперовому вигляді. За словами адвоката, він не отримав у ГПУ чіткої відповіді, за що саме у Саакашвілі відібрали українське громадянство.

Нагадаємо, 27 липня в Адміністрації Президента підтвердили припинення громадянства України колишнього голови Одеської ОДА Саакашвілі і пояснили його причину. "Державна міграційна служба навела переконливі факти подання недостовірної інформації при оформленні заяви. Комісія з питань громадянства при Президентові України вирішила підтримати клопотання про припинення громадянства Саакашвілі і рекомендувала Президенту ухвалити відповідне рішення", - відзначили в АП.

Також раніше нардеп Антон Геращенко заявив, що Генпрокуратура Грузії передала Україні факти, які не були відомі в момент надання громадянства екс-президенту Грузії, екс-голові Одеської ОДА Міхеїлу Саакашвілі.

Читайте АСН в Google News