23.07.2017, 17:32

У неділю, 23 липня, спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер і посол США в Україні Марі Йованович прибули з візитом в зону АТО, повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Візит у район проведення АТО на Донбасі офіційної делегації Держдепу США, яку очолив спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер, почався з відвідування штабу оперативно-тактичного угруповання «Донецьк». Разом з Куртом Волкером в район АТО прибула посол США в Україні Марі Йованович, співробітник Державного департаменту США Лейн Бал, військовий аташе при посольстві США в Україні Пол Шмітт та інші посадові особи», - йдеться в повідомленні штабу АТО.

Гості ознайомилися зі специфікою управління військовими формуваннями при веденні бойових дій, а також структурою і організацією військового управління.

За словами Курта Волкера, він приїхав у зону проведення антитерористичної операції, щоб ознайомитися з деталями конфлікту на Донбасі.

«Це страшна трагедія, тому що ми всі знаємо, що Україна - квітуча держава. Наше головне завдання - відновити цілісність і суверенітет України. Я зрозумів, що це не заморожений конфлікт, а гаряча війна», - сказав американський дипломат.

Читайте АСН в Google News