Оприлюднено відео плювка нардепа Мосійчука в обличчя Капліну

18.07.2017, 15:38

Народный депутат от фракции Радикальной партии Игорь Мосийчук утром 18 июля возле Печерского райсуда в Киеве заплевал и побил нардепа от БПП Сергея Каплина. Видео произошедшего обнародовали на сайте «Эспрессо».

Мосийчук пришел под суд поддержать лидера партии Олега Ляшко, которого подозревают в совмещении статуса нардепа и работе главредом издания «Политика». Что именно стало причиной резкого обострения между парламентариями неясно, но перед входом в здание Мосийчук плюнул в лицо Каплину, после чего началась драка.

 

Народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук вранці 18 липня біля Печерського райсуду в Києві заплював і побив нардепа від БПП Сергія Капліна. Відео події оприлюднили на сайті «Еспрессо».

Мосійчук прийшов під суд підтримати лідера партії Олега Ляшка, якого підозрюють в поєднанні статусу нардепа і роботі головним редактором видання «Політика». Що саме стало причиною різкого загострення між парламентаріями неясно, але перед входом в будівлю Мосійчук плюнув в обличчя Капліну, після чого почалася бійка.

«Дави червону гниду! Тільки що під Печерським судом червонопузі гниди на чолі з нардепом від БПП Капліним на гроші проросійських олігархів Льовочкіна - Фірташа влаштували нібито перформанс-мітинг проти Радикальної партії Олега Ляшка», - пізніше заявив Мосійчук.

Читайте АСН в Google News