У Харківській області у вихідний на заводі загинув робітник

17.07.2017, 11:59

У селищі Солоницівка Харківської області на заводі під час розвантаження вагона загинув робітник заводу. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції області на своїй сторінці в Facebook.

Подія трапилася в неділю, 16 липня. Вантажник потрапив під вагон і помер від отриманих травм. За фактом загибелі працівника на підприємстві відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 21 червня в Ружинському районі Житомирської області 17-річний хлопець загинув від травм, отриманих після стрибка на ходу з поїзда. Близько 23:00 троє учнів Козятинського профтехучилища стрибнули на ходу з вантажного потяга. Хлопці, за годину до цього сховавшись у вагоні, їхали з Вінницької області, за їхніми словами, «погуляти». На пункті «Білосілля» один з хлопців зістрибнув з поїзда і впав на кам'яне покриття, від травм він загинув на місці. Два інших хлопці отримали удари, закриті черепно-мозкові травми і струс головного мозку.

Читайте АСН в Google News