Фракція БПП блокувала трибуну на знак протесту проти нападу на депутатів під Радою

14.07.2017, 10:23

Фракція БПП блокувала трибуну на знак протесту нападу на нардепів під Радою. Про це з трибуни Верховної Ради Україна перед годиною запитань до уряду заявив голова фракції БПП Артур Герасимов в оточенні нардепів фракції, передає кореспондент ASN.

"Вчора під стінами парламенту відбулася безпрецедентна подія. Група агресивно налаштованих осіб здійснила напад на нашого колегу Олега Барну і багатьох інших депутатів. Їх не пускали до зали парламенту, куди вони йшли голосувати за зняття депутатської недоторканності. Фракція БПП різко засуджує це незаконний, безпідставний і нахабний напад так званих громадських активістів", - заявив він.

За його словами, організатори акції протесту навмисне зупинили Барну. "Ми впевнені, що ця акція була спрямована на зрив голосування за зняття депутатської недоторканності", - вважає Герасимов.

Він підкреслив, що в акції протесту брав участь новообраний член ради громадського контролю НАБУ Сергій Хаджинов, що, за оцінками БПП, є неприпустимим.

Герасимов зазначив, що фракція БПП вже звернулася в СБУ і Нацполіцію з вимогою в терміновому порядку розпочати розслідування.

Читайте АСН в Google News