У Запоріжжі у пенсіонерки вкрали 2,3 млн грн

13.07.2017, 11:13

У Запоріжжі працівники патрульної поліції затримали чоловіка, який за допомогою шахрайських дій пограбував 78-річну пенсіонерку. Про це передає прес-служба Нацполіціі в Facebook.

«Подія сталася в одному з будинків на вул. Дунайській 10 липня», - сказано в повідомленні. За словами поліцейських, в квартиру пенсіонерки подзвонив незнайомий чоловік і сказав, що її син потрапив у біду і жінка має  заплатити гроші, в іншому випадку синові загрожує кримінальна відповідальність.

«Пенсіонерка впустила чоловіка в приміщення і почала діставати гроші зі схованки, але злочинець не став чекати, а вихопив всі заощадження і зник. Пенсіонерка почала кричати, її почули сусіди, які викликали поліцію», - повідомляють правоохоронці.

За словами сина жінки, який прибув на місце пограбування, злочинець вкрав 160 тисяч гривень, 82 тисячі доларів і 3 тисячі євро (всього майже 2,3 млн грн). Поліцейські перевірили будинок і на горищі знайшли невідомого. Чоловік намагався сховатися, але патрульні оперативно затримали його. У затриманого інспектори знайшли пакет з грошима.

Читайте АСН в Google News