Під Адміністрацією Президента між добровольцями і поліцією відбуваються зіткнення

19.06.2017, 14:38

Під Адміністрацією Президента представники добровольчого батальйону "Айдар" зійшлися з правоохоронцями. Добровольці заявили, що протестують "проти визнання їхньої діяльності терористичною", намагалися поставити намети, проте поліція перешкодила їм зробити це, передає кореспондент ASN.

"Айдарівці" вимагають не забороняти діяльність добровільних батальйонів. Разом з ними на акції присутній народний депутат Сергій Мельничук.

В ході зіткнень одна людина отримала незначну травму (підбито око), іншій протестувальниці стало зле.

"Наша мета - дочекатися Президента, щоб він зробив відповідні дії для відсторонення від посад. Мета - зробити тут приймальню і передавати Президенту петиції щодо відставки силовиків, зокрема голови Служби безпеки України Грицака і всіх осіб, причетних до відкриття кримінальної справи проти батальйонів зі Збройних сил України, що вони є терористичними організаціями", - заявив у коментарі ASN народний депутат Сергій Мельничук.

Також по телефону Мельничук, розмовляючи з невідомим, наказав "їхати всьому "Айдару" на Київ". Нагадаємо Петро Порошенко зараз перебуває з офіційним візитом у США.

Внимание, на видео может присутствовать ненормативная лексика!

Читайте АСН в Google News