У Росії директор контори пробачив борги, побачивши злидні клієнтів

19.06.2017, 12:32

Керівник мікрофінансової організації з Коркіно (Челябінська область, Росія) відкликав виконавчі листи щодо боржників, після того як побачив, у який бідності живуть люди,  які йому заборгували.

Про це повідомили в прес-службі управління Федеральної служби судових приставів РФ по Челябінській області, передає видання Znak.com.

"Перший візит був до 26-річного чоловіка. Його борг мікрофінансовій організації становить 67 тис. рублів. Виконавче провадження ведеться з листопада 2016 року. Під час рейду застати його не вдалося. Вдома виявилися старенький дідусь і троє дітей. Вони пояснили, що молодий чоловік працює пастухом, повернеться затемна. Поки пристав розмовляла з мешканцями будинку, стягувач, який вимагав до цього арешту майна, збентежено озирався - в оселі не було нічого, що могло б становити цінність. Складаючи акт про відсутність майна, що підлягає опису й арешту, пристав помітила на очах стягувача, директора мікрофінансової організації, сльози", - йдеться в повідомленні. Після цього очільник  компанії передумав повертати гроші і захотів відвідати інших людей з боргами.

Читайте АСН в Google News