Віце-прем'єр Кістіон пояснив, що робив з колишнім міністром Януковича у Монако

09.06.2017, 13:07

Під час години запитань до Кабміну в парламенті фракція "Батьківщина" спробувала звинуватити члена уряду у співпраці з міністром часів президента-втікача Віктора Януковича. Так, в ході дискусії народний депутат фракції "Батьквіщіна" і член Комітету з питань боротьби з корупцією Ігор Луценко звинуватив віце-прем'єра Володимира Кістіона в тому, що він був присутній на заході за участю екс-міністра часів Віктора Януковича екології Миколи Злочевського в Монако.

Нардеп звинуватив Кістіона в лобіюванні інтересів Злоческого в енергетичних та екологічних проектах: "До якого ще часу міністри чинного Кабміну будуть брати участь у переговорах на запрошення членів злочинної банди Януковича?" - обурювався він.

На що Кістіона спокійно пояснив: "Це був енергетичний форум, який організовувала поважна інституція - Інститут Адама Сміта. На ньому були присутні два екс-президенти, прем'єри, чинні члени Європарламенту. І під час заходу обговорювалося таке важливе для України питання, як будівництво газопроводу "Північний потік -2". Тому я вважаю, що участь країни у цьому заході є обов'язковою".

Читайте АСН в Google News