Опубліковано відео, як Ляшко- «скотиняка» молився за Тимошенко- «президента»

06.06.2017, 17:37

В ході парламентської сесії Ради у вівторок, 6 червня, лідери двох фракцій «Радикальна партія» і «Батьківщина» обмінялися «люб'язностями». Про це пише «КП».

Головний «радикал» Олег Ляшко виступив з промовою, в якій розкритикував Юлію Тимошенко за газовий контракт, підписаний у 2009 році у Москві. У відповідь лідер «Батьківщини» потролила опонента старим відео, де Олег Ляшко молився за неї і говорив, що бачить політика на чолі держави.

Ляшко заявив, що це був «антиукраїнський, корупційний договір, за який Україна переплатила мінімум 18 млрд дол., і недоотримала 12 млрд, і загалом 30 мільярдів доларів».

«У мене запитання до Юлії Володимирівні. Для чого треба було підписувати газовий контракт, якщо у нас було достатньо запасів у газових сховищах?» - каже Ляшко. Тимошенко зайняла трибуну разом з соратниками і слово взяв депутат політсили Вадим Івченко.

«У 2013 році ця «скотиняка» сказала, що вона буде в тій країні, де президентом буде Юлія Тимошенко. Скотиняка голосувала, щоб збільшити повноваження Віктора Януковича, який привів сюди війська Росії», - говорить він.

 

Читайте АСН в Google News