В СБУ зранку відхрестилися від "васильківського стрілка", який атакував волонтера

06.06.2017, 12:00

У Службі безпеки України заявили, що громадянин, який нібито стріляв у волонтера на трасі в Київській області, неподалік від Глевахи, жодного стосунку до СБУ не має. Про це на своїй сторінці в Facebook написала речник СБУ Олена Гітлянська.

"Людина, яка нібито стріляла у волонтера на трасі поблизу Глевахи 3 червня, жодного стосунку до СБУ не має і не мала. Після публікації в ЗМІ щодо інциденту було проведено службову перевірку. Встановлено, що громадянин Чабан, який викликав аварійну ситуацію і, за словами волонтера , стріляв у нього, ніколи не служив в органах безпеки", - написала вона.

Раніше АСН повідомляла, що на трасі Київ - Одеса біля міста Васильків стався конфлікт зі стріляниною. За інформацією патрульної поліції області, водій одного з автомобілів застосував травматичну зброю нібито через те, що водій іншого автомобіля не поступився йому дорогою. Як наслідок поранення в руку отримав пасажир іншого авто.

Пізніше в соцмережах з'явилася інформація, що був поранений волонтер з Донецька Сергій Максимець, а стріляв в нього нібито співробітник СБУ на прізвище Чабан.

Читайте АСН в Google News