Москвич, який розстріляв дев'ять чоловік, змусив одну з жертв копати собі могилу

04.06.2017, 20:30

Підозрюваний у вбивстві дев'яти чоловік 45-річний житель Москви перед тим, як застрелити одного з чоловіків, змусив його руками копати собі могилу. Про це повідомив офіційний представник МВС Росії в Тверській області Вадим Левшин, передає РІА Новини.

«Стало відомо, що одну з жертв підозрюваний у вбивстві дев'яти чоловік змусив копати руками собі могилу. Чоловік почав копати, проте був застрелений злочинцем. Крім того, хочу спростувати інформацію в ЗМІ про те, що підозрюваний працював електриком. Він ніде не працював, а перебивався випадковими заробітками. Жив у Москві, відпочивав у Тверській області. Цей страшний злочин відбувся в ході п'яного побутового конфлікту», - повідомив Вадим Левшин.

Нагадаємо, вбивство дев'яти осіб відбулося в ніч на 4 червня в дачному кооперативі в селищі Редкіно Тверської області РФ. Під час вживання алкоголю між людьми стався словесний конфлікт. Нібито ті не повірили москвичеві, що він проходив службу в ПДВ. Тоді чоловік пішов додому і повернувся з рушницею, після чого розстріляв своїх кривдників.

Читайте АСН в Google News