Гройсман пообіцяв доводити своїх міністрів до тахікардії

31.05.2017, 12:35

Гройсман пообіцяв доводити міністрів до тахікардії за невиконання планів з євроінтеграції. Про це на засіданні Кабміну 31 травня заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.

"Що стосується відповідальності міністерств. Ми спеціально ввели в уряді посаду віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Створено офіс. Але за міністерства він не буде робити роботу. Кожне міністерство має виконувати свої завдання", - заявив він.

Прем'єр звернувся до членів Кабміну: "І я можу вам сказати абсолютно відверто. Ви знаєте, я вас всіх поважаю і ціную, готовий допомагати в роботі. Ви це знаєте. Але якщо пульс угоди буде показувати, що ваше міністерство не виконує ваші завдання, то на медичному терміні буду доводити вас до тахікардії. Це персональна відповідальність кожного міністра", - підкреслив він.

Гройсман доручив кожному міністру проаналізувати плани міністерств для виконання Угоди про асоціацію з ЄС. Прем'єр також зазначив, що буде звертатися до керівництва парламенту для проведення тематичних днів, коли депутати розглядатимуть євроінтеграційні закони.

Читайте АСН в Google News