Кілька пострілів впритул і «нешвидка» карета: очевидець розповів про вбивство у Києві

30.05.2017, 12:42

Очевидець вбивства, що сталося у Києві на вулиці Гришка у вівторок вранці, Денис Луговий виїжджав з парковки о 8:10 і почув кілька пострілів. Спочатку чоловік не надав значення цьому і подумав, що здалося. Про це він пише у себе в Facebook.

«Проїхавши метрів десять, на жаль, я переконався у зворотному (3-4 постріли в упор з автомобіля, який потім дав по газах і зник, хоча і потрапив в об'єктив відеореєстратора зустрічних машин (сумніваюся, що це якось допоможе). На землі був чоловік років 50, а поруч дівчина, яка намагалася хоч чимось допомогти своєму знайомому», - пише Луговий.

Потерпілому дали води і порадили підкласти речі під голову, ноги вирівняли і викликали «швидку допомогу» і поліцію. Лікарі не їхали 15 хвилин.

«Чоловік періодично подавав ознаки життя ... «Швидка допомога» приїхала хвилин за 15, мені здається... за цей час набрав «Борис» у надії, що їхнє відділення через квартал від місця подій виявиться оперативніше... але через хвилину приїхала 103, «Борис» довелося скасувати. Якби ви бачили, як довго підповзала ця карета «швидкої». І як довго виходив лікар... Це шок...» - ділиться очевидець події.

Лікарям залишалося лише констатувати смерть. «Швидка» успішно зачепила одну з гільз, сподіваюся, від'їжджаючи не зачепить її, ми кілька разів вказали на це поліції», - додав Луговий.

Читайте АСН в Google News