За рік українці більше 60 млн разів користувалися онлайн-сервісами Мін'юсту - Петренко

26.05.2017, 12:27

Тільки в 2016 році українці більше 60 млн разів звернулися до онлайн-сервісів Мін'юсту. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді України 26 травня заявив міністр юстиції Павло Петренко, передає кореспондент ASN.

«Минулого року онлайн-послугами Міністерства юстиції, а саме: реєстрацією компанії, реєстрацією ФОП, ліквідацією ФОП, отриманням всієї інформації з реєстрів, онлайн-реєстрацією в РАГСі і ще майже 20 послугами в онлайн-режимі скористалися українські громадяни більше 60 млн разів, більше мільйона сервісів було оформлено на платній основі», - заявив він.

За словами міністра, це говорить про те, що українці хочуть і користуються комфортними європейськими сервісами, які не створюють їм проблем і перешкод.

«Тільки за 2015-2016 роки онлайн-реєстрацією шлюбу і подачею документів через інтернет скористалися 23 тисячі українських пар. Ми також ввели послугу отримання електронної реєстрації. Це та проблема, яка була у багатьох батьків, які їхали за кордон з дітьми», - підкреслив Петренко.

Читайте АСН в Google News