«Пєчалька»: Матіос прокоментував прибуття нардепів до Печерського суду Києва

25.05.2017, 16:46

Підтримати дії військових прокурорів у Печерський райсуд Києва вирушили народні депутати Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Семен Семенченко і весь склад Радикальної партії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

«Для підтримки військових прокурорів у Печерському суді під час обрання заходів екс-чиновникам Мінздоху - членам злочинної організації Януковича - Клименка тільки що висунувся потужний державний десант у складі Сергія Лещенка, Мустафи Найєма, Соболєва та Семенченка, всього складу Радикальної партії у ВР, а також у повному екіпіруванні мультяшних персонажів Центр протидії корупції на чолі з Віталієм Шабуніним та Давидом Саквералідзе», - написав Матіос.

За його словами, журналісти під Печерським судом ламають голову, кого мають намір захищати нардепи - Клименка чи прокурорів. «Пєчалька», - додав військовий прокурор.

Нагадаємо, екс-керівника Харківської податкової адміністрації Станіслава Денисюка взяли під варту на два місяці з можливістю застави в розмірі 100 млн гривень. Разом з тим Печерський суд визначив запобіжний захід екс-голові Державної податкової адміністрації в АР Крим Костянтину Циркуну у вигляді особистого зобов'язання.

Читайте АСН в Google News