У БПП ніяк не визначаться, чи вводити візи з Росією

23.05.2017, 07:59

Заступник глави фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко заявив, що більшість нардепів у парламенті не підтримають введення візового режиму з Росією.

У коментарі Інтерфакс-Україна Гончаренко повідомив, що 22 травня відбулося засідання фракції БПП, але жодних рішень щодо візового режиму ухвалено не було. Політик зазначив, що деякі члени фракції сумніваються в реалізації такого режиму з РФ, так як Україна не контролює більшу ділянку кордону.

Також нардепи переживають, що Кремль введе візи для українців, і тоді доведеться відкрити консульські відділення РФ в обласних центрах, де утворюються великі черги.

Разом з тим нардеп Володимир Ар'єв у себе в Facebook повідомив, що переважна більшість фракції БПП виступає за введення візового режиму з Росією.

«Застереження стосувалися лише питання кримських татар в окупованому Криму. Ми вийдемо на рішення проблеми, яку справедливо підняв Рефат Чубаров, і тоді буде прийнято рішення про візовий режим з РФ. Зараз офіційної позиції фракції немає», - додав він.

Читайте АСН в Google News