Порошенко відвідав «Биківнянські могили» під крики «Ганьба» декількох десятків людей

22.05.2017, 10:01

Декілька десятків людей кричали «Ганьба» й «У відставку» під час відвідування президентом України Петром Порошенком заповідника «Биківнянські могили» 21 травня.

Порошенко прибув в історико-меморіальний заповідник «Биківнянські могили», щоб вшанувати пам'ять загиблих у Биківнянському лісі, передає «Громадське радіо». Коли глава держави вже збирався йти, у нього виникла суперечка з представниками ОУН та іншими громадянами.

Активісти заявили, що в найбіднішій країні Європи не може бути багатого президента. Люди вимагали у Порошенка «притримати суддів, щоб не крали», на що президент відповів, що зараз для цього і проводиться судова реформа. Однак спроби Порошенка відповідати на запитання викликали перепалку, а потім і просто крики «Ганьба!»

Нагадаємо, 20 травня представники Національного корпусу, Правого сектора, С14 і ВО «Свобода» влаштували автопробіг до маєтку Петра Порошенка. Однак самого президента вдома не було - 21 травня він перебував у Німеччині, де проводив переговори з канцлером Ангелою Меркель.

Читайте АСН в Google News