Побитий у Мексиці російський неонацист в комі

21.05.2017, 09:11

Побитий у Мексиці місцевими жителями неонацист Олексій Макєєв переведений у стан штучної коми. Про це повідомив російський консул Дмитро Болбот, пише "РИА Новости".

«Зараз Олексій Макєєв перебуває в лікарні у стані штучної коми, у нього важка черепно-мозкова травма, він паралізований. Російське посольство в Мексиці зв'язалося з керівництвом госпіталю General Hospital й отримало запевнення, що Макєєву буде проведено все можливе лікування. Також російське консульство домовилося з начальником федеральної поліції штату про виділення охорони для Макєєва. Зараз найголовніше - щоб його не добили і лікували», - повідомив Дмитро Болбот.

Росіянин Олексій Макєєв, який проживає в Мексиці, публікував у мережі відео з образами на адресу мексиканців. Місцеві жителі дізналися адресу росіянина, після чого біля його будинку зібрався величезний натовп. Люди змусили вийти росіянина з дому, а потім намагалися його лінчувати. Під час бійки росіянин поранив ножем молоду людину, яка пізніше померла в лікарні. Поки приїхали працівники поліції Макєєва сильно побили.

Читайте АСН в Google News