Пєсков не зміг розтлумачити слова Путіна і попросив подивитися словник

18.05.2017, 17:02

Прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков заявив, що слова президента РФ Володимира Путіна про «політичну шизофренію» в США є «вичерпною дефініцією».

У відповідь на прохання журналістів пояснити слова Путіна, Пєсков заявив: «Хочу вам нагадати оцінку, яку дав президент тому, що відбувається зараз у США в контексті цього сюжету, можу навіть її нагадати конкретно: це «політична шизофренія». Більше додати до сказаного президентом, як вичерпної дефініції, нам нема чого».

«Подивіться словник Ожегова», - відреагував він на прохання пояснити, що саме мається на увазі під виразом «політична шизофренія».

Нагадаємо, раніше Путін заявив, що Росія готова надати Сенату США запис зустрічі міністра закордонних справ Сергія Лаврова з американським президентом Дональдом Трампом.

Лідер Кремля також уточнив, що звинувачення Трампа після його зустрічі з Лавровим є «політичною шизофренією». «Ми бачимо, що в Сполучених Штатах розвивається політична шизофренія, нічим іншим я не можу пояснити звинувачення чинного президента в тому, що він видав Лаврову якісь секрети», - заявив Путін журналістам.

Читайте АСН в Google News