Кириленко нагадав Путіну, що «Євробачення» закінчилося вчора

15.05.2017, 15:37

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко у своєму мікроблозі Twitter нагадав президенту Росії Володимиру Путіну, що міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017» успішно завершився.

Коментуючи заяву лідера Кремля про те, що «київська влада не в змозі проводити заходи подібного роду», Кириленко сказав: «Збій у програмах російських пропагандистів. Путін заявив, що ми «не здатні» провести «Євробачення-2017», а Україна його ВЖЕ успішно провела!».

Крім того, за словами віце-прем'єра України, злісна заява Путіна про «здатність провести» «Євробачення-2017» тільки підтвердила, що Україна дійсно провела конкурс на найвищому рівні.

Нагадаємо, раніше президент РФ Володимир Путін сказав, що влада Києва не в змозі провести пісенний конкурс «Євробачення-2017», а тому добре, що Росія відмовилася брати в ньому участь.

Однак раніше керівник пісенного конкурсу «Євробачення» Ян Ола Санд заявив  про надзвичайно високий рівень організації конкурсу, що пройшов у Києві. Зокрема, під час зустрічі з президентом Петром Порошенком він зазначив, що щорічно виникали зауваження або ж скарги до організаторів, але Україна впоралася із зобов'язаннями бездоганно.

Читайте АСН в Google News